Newsletter - Links - Advertise - Contact Us - Privacy
 

Sciennes Student Common Rooms

Sciennes Student Common Rooms
2012
In the autumn of 2012, Bergmark Architects, leading a multi-disciplinary team, won a competitive bid to design and deliver two extensions to student housing complexes in the centre of Edinburgh; at Sciennes and Robertson's Close.

The projects consist of forming student common rooms and wardens' offices within internal courtyards, previously used for car parking.

Sciennes was the first to be completed, less than a year after the design process started and successfully delivered on programme, within the budget, and with a high standard of quality in finishes and detailing.

PROJECT: Sciennes Student Common Rooms
LOCATION: 30 Sciennes, Edinburgh
ARCHITECT: Bergmark Architects
STRUCTURAL ENGINEER: Harley Haddow Partnership
QUANTITY SURVEYOR: Brownriggs
Sciennes Student Common Rooms
Sciennes Student Common Rooms
Suppliers:
Main Contractor:  GHI Contracts

Back to Sport and Leisure

Search
Subscribe to Urban Realm Magazine
Features & Reports
For more information from the industry visit our Features & Reports section.