Newsletter - Links - Advertise - Contact Us - Privacy
 

The Lampery

The Lampery

Full refurbishment of Apex City of London hotel’s ground floor to create a destination bar and restaurant for the recently expanded property. The result is a modern palm court brasserie that opens out on to the street, with bistro, bar and restaurant areas, each flowing into the other.
 

PROJECT: The Lampery
LOCATION: 1 Seething Lane London
CLIENT: Apex Hotels
STRUCTURAL ENGINEER: Harley Haddow
SERVICES ENGINEER: RSP Consulting Engineers
QUANTITY SURVEYOR: Thomas & Adamson
INTERIOR DESIGNER: ISA Architecture & Design
PROJECT MANAGER: ISA Architecture & Design
The Lampery
The Lampery
The Lampery

The Lampery
Suppliers:
Photographer:  Paul Riddle

Back to Interiors and exhibitions

Search
Subscribe to Urban Realm Magazine
Features & Reports
For more information from the industry visit our Features & Reports section.