Newsletter - Links - Advertise - Contact Us - Privacy
 

A House for and Art Lover

A House for and Art Lover

We worked closely with our clients to completely reconfigure this house to create larger, brighter and lighter living spaces, connecting better with the south-facing garden. At the same time there was a need to house a large art collection and display the pieces in a thoughtful way. We moved the kitchen to the front of the house, facing North, and freed up the rear to create a better flow of spaces connecting with the garden to the south. We created a larch-clad garden-room extension and also built a free-standing art studio at the bottom of the garden.

PROJECT: A House for and Art Lover
LOCATION: Inverleith Gardens, Edinburgh
CLIENT: Private
ARCHITECT: Bergmark Architects
A House for and Art Lover
A House for and Art Lover
A House for and Art Lover

Suppliers:
Main Contractor:  JML garden rooms

Back to Housing