Newsletter - Links - Advertise - Contact Us - Privacy
 

Abbotsford Visitor Reception Building

Abbotsford Visitor Reception Building
2013
The Visitor Reception Building provides an entrance to Sir Walter Scott's intimate world and welcomes the visitor's to the site. It is located in an area of woodland at the east margin of the Abbotsford grounds and makes extensive use of timber, acknowledging the fact that it is, arguably, the only truly sustainable construction material.
PROJECT: Abbotsford Visitor Reception Building
LOCATION: Abbotsford House
CLIENT: The Abbotsford Trust
ARCHITECT: LDN
STRUCTURAL ENGINEER: Elliott & Company
SERVICES ENGINEER: Harley Haddow
QUANTITY SURVEYOR: gardiner & Theobald
Abbotsford Visitor Reception Building
Abbotsford Visitor Reception Building
Suppliers:
Main Contractor:  Border Construction
Photographer:  Paul Zanre

Back to Public

Search
Subscribe to Urban Realm Magazine
Features & Reports
For more information from the industry visit our Features & Reports section.